Copy
View this email in your browser

Uitwaaien aan zee

Leeg, wijds, stil, ... op het strand kan je tijdens de wintermaanden letterlijk en figuurlijk uitwaaien.

De Belgische kust is een populaire locatie voor fotoreportages tijdens de zomermaanden, maar ook tijdens de winter zorgen het strand en de duinen voor een prachtige en sfeervolle achtergrond voor een winterse fotoreportage.

Maar ook zonder fotoreportage is de kust een bezoekje waard, zeker als je kan eten, drinken, verblijven of beleven op een van deze bijzonder gezellige spots.

Love, love me do...

Zoek je een leuk cadeautje voor je lief of voor jezelf, maar wel liefst eentje met een zo klein mogelijk ecologische voetafdruk, dan kan je op mijn blog maar liefst twintig tips en ideetjes voor duurzame valentijnscadeautjes terugvinden.

.
.. You know I love you! 🎶

The Passenger

Geef of krijg je een weekendje Berlijn cadeau? Dan kan ik je deze vijf toffe, unieke, fotogenieke en betaalbare verblijfplaatsen in Berlijn aanraden.   

Heb je een Berlijn-trip gepland tijdens de paasvakantie? Supertof, ik ben er dan ook! :) Wie wil kan een Berlin Photoshoot Walk inplannen op 4, 5 of 6 april 2023.

Weetje: de tekst van Iggy Pops 'The Passenger' is deels geïnspireerd op het uitzicht tijdens zijn ritten op de Berlijnse S-Bahn en werd opgenomen in de legendarische Hansa Studios in Berlijn. 

Citytrip-fototips

Of je nu naar Berlijn, NYC, Amsterdam of Leuven op citytrip gaat, met deze 11 fototips zorg je voor extra Instagrammable beelden. De voorbeelden op de blog komen uit NYC, maar de tips zijn toepasbaar op elke stad. 😉

Nog meer fototips en boekenliefde

Leren fotograferen is eigenlijke een (leuke) never-ending story! 😀

Ik laat mij inspireren door talloze fotografen die online terug te vinden zijn, o.a. via Instagram en YouTube, maar naast de online fototips, vind ik fotoboeken ook een hele fijne inspiratie- en leermethode.

Hierbij deel ik graag mijn fotografieboeken top 10, met fotografietips voor beginners én gevorderden.

Stad van de ontdekkingen

Al de fototips uit deze nieuwsbrief kan je zeker en vast toepassen bij een bezoek aan Leiden. 

Leiden noemt zichzelf de 'Stad van Ontdekkingen' en de regio de 'Streek van Verrassingen'. Mijn allereerste bezoek aan Leiden was met recht een ontdekking (en verrassing). In slechts 24 uur tijd beleefde ik een stevige portie cultuur en natuur en genoot ik van de leuke sfeer in de stad.

Mijn belangrijkste ontdekking? Dat 24 uur veel te kort is! Mijn fotogenieke ontdekkingen van mijn bezoek aan Leiden kan je terugvinden bij Instagrambloggers.nl

Another #followfriday

Deze keer van vijf accounts van fotografen die op donkere winterdagen voor een vrolijke noot zorgen: 

Facebook
Website
Instagram
Pinterest
Copyright © 2023 Silvie Bonne, All rights reserved.