Copy
View this email in your browser

Vijftien leuke cadeau-ideetjes
geïnspireerd door duurzame ondernemers

Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk (kerst)cadeau? Dan kan ik je misschien helpen met deze lijst van maar liefst vijftien leuke cadeau-ideetjes, geïnspireerd door duurzame ondernemers (en toffe klanten 😊). 

Citytrippen in Eindhoven

Winterdipje? Een weekendje weg is altijd een goed idee! Wat dacht je van een citytrip naar Eindhoven, mijn tijdelijke hometown?

Extra Eindhoven-tip: wat als je je citytrip combineert met een 
Eindhovense Photowalk workshop, een Eindhovense fotosessie of een communie-/lentefeest- reportage? Een leuke manier om de stad op een andere manier te leren kennen en om (familie)foto's te maken op een originele locatie.

Wintergloed in Brugge

In mijn oorspronkelijke hometown, Beautiful Bruges, kan je je momenteel laten verwonderen door Wintergloed. Elke avond, vanaf 17.00 uur, kan je een prachtige lichtbelevingswandeling volgen en fotograferen en uiteraard kan je terecht op een van de gezellige kerstmarkten en Winterbars!

Een bezoek aan Brugge kan je ook altijd combineren met een Brugsche Photoshoot Walk
een fotoreportage die je langs de mooiste plekjes in Brugge brengt. Je ontdekt verborgen hoekjes terwijl er ongedwongen foto's genomen worden. Een ontspannen manier voor een bijzondere fotoreportage. 

December-favorieten

Wintertijd, dat is cocoonen onder een dekentje in de zetel en wegdromen bij films en series met geweldige beeldcomposities. Dit zijn mijn december-favorieten: 

Jingle all the way in New York

Ga je deze winter naar New York? Jingle All The Way at Dyker Heights! Dat ze Kerst kunnen vieren in NYC staat buiten kijf. Maar de kerstdecoratie die je in de wijk Dyker Heights (Brooklyn) kan terugvinden, is beslist de meest over-the-top (hoewel, kan kerstversiering ooit over-the-top zijn?) die ik ooit heb gezien. Always Jingle All The Way... En alvast een fijne kerst!

Visual poetry

Niets mooier dan het winterlicht...  Hou je ook van poëtische beelden, maar weet je niet goed hoe ze vast te leggen? Dan is de wintereditie van de workshop Visual Poetry misschien iets voor jou? De workshop gaat door op zondag 15 januari 2023, van 13.30 uur tot 16.30 uur, bij amba-amba in Desselgem. 

Merry mail & bright wishes

Wil je je winterse foto's gebruiken voor Kerstkaartjes? Supertof!  

Deze kaartjesmakers zorgen ervoor dat ze bij elk onderdeel van het drukproces extra milieuvriendelijke keuzes maken en werken dan ook met unieke ecologische papiersoorten: 

  • Growing Paper: (Kerst)kaartjes die je na de feesten in de grond kan stoppen om je lieve wensen te laten ontkiemen.
  • Bij Peter Print wordt er digitaal geprint op ecologisch papier én worden er bomen geplant.
  • Bij We Love Recycled kan je terecht voor het drukken van kaartjes op 100% gerecycleerd papier. 
  • Zwart op Wit heeft een assortiment met prachtige duurzame papiersoorten én zorgt voor een 100% CO2-neutrale productie en levering.

Kunstzinnige (kerst)kaartjes

#followfriday of #followanyotherday: dit zijn vijf opmerkelijke illustratoren bij wie je terecht kan voor extra bijzondere (kerst)kaartjes: 
Kaartjes van Nakke
Facebook
Website
Instagram
Pinterest
Copyright © 2022 Silvie Bonne, All rights reserved.