Copy
View this email in your browser

Jippi!

Så bra at du ønsker å kople deg på nyhetsmailen for Planting i ImF. Stor stas faktisk! Herfra kommer det til å dukke opp en ny mail 4 ganger i året med updates, inspirasjon og bra ting som skjer.

Med dette strekker vi oss etter mottoet "Informed people are happy people". Håper mailene vil berike hverdagen din! Mest av alt håper vi den kan være små drypp som tenner gnister, og som derfor bidrar til Guds rikes fremgang.

Kom gjerne med spørsmål, ønsker, ris og ros. Vil hører gjerne fra deg!
- Planteteamet

Blir du med?

Sendtkonferransen 2023  //  16-18. Mars  //  Forum Scene, Bergen

Drømmen er å se en ny generasjon unge leder som reiser seg på veine av sin egen generasjon og de neste. En generasjon som finner nye veier for kirker og kristne fellesskap, som når ut til sin neste. Samtidig drømmer vi om å se ledere som gir denne unge generasjon plass, oppmuntring og oppfølging.

Derfor er du veldig velkommen om du er 20 år, men like mye om du er 53.

Vi satser på å samle mellom 70-100 mennesker fra ImF og tror konferansen både vil gi et nytt løft - ny visjon for hva som kan sje ut fra oss de neste åra - og kople oss enda sterkere sammen.

På fredag kveld er det satt av tid særlig til fellesskap for den enkelte sammenheng. Her har vi i ImF fått låne Lagshuset - glimrende beliggenhet med bare få minutt å gå fra Bystasjonen og perfekt for mat, mingling og fellesskap. Det håper og ber vi om blir en uforglemmelig aften - med latter og hygge, gode prater og erfraring av at Gud er midt i blandt oss.

Les mer og meld deg på ved å følge lenken under.
 
sendtkonferansen.no

Replanting på Nesttun

En høstkveld i fjor fikk en liten og aldrene gjeng på Nesttun bedhus en telefon. Et lite år senere er en gjeng med barnefamiliar i gang med å re-plante "Logoskirken" på bedehuset.

Les reportasjen fra Dagen om "Bedehuset som ikke ville dø" her. (Eller om du har Dagen-abn. kan du lese her.)

Helaften med Plantefamilien

Hvert år samles vi tors kveld før Lederkonferransen til god mat, fellesskap og tid til å søke Gud sammen. For et privilegium det er å kunne stå sammen på tvers av plasser!

Har du lyst å koble på eller sjekke ut neste år? Gi oss en lyd!

Nytt ImF-kull på M4 Ready

En herlig gjeng fra Norhordland er med fra ImF på årets M4 Ready-program. Det er gøy å merke brannen for å gjøre noe nytt blandt de, og hvordan drømmen om nye fellesskap får modnes og konkretiseres gjennom kurset.

Er du interessert i å bli med neste år? Sjekk ut mer på m4ready.no

Nettsida for planting i ImF

Her får du oversikt og finner den viktigste infoen knytt til planting.
Skulle du ha andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!
 
imf.no/plante
Copyright © 2022 Plante ImF, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp